We zetten de schouders eronder! Let's Go!!

10 mei 2022 14:44

Twee weken geleden kwam het verlossende bericht: In september gaan we eindelijk naar Oeganda. De reis, waar ik me 2 jaar geleden voor aanmeldde gaat door. Wat een feest!!! Daar ben ik ontzettend blij mee en dat motiveert meteen om weer volle bak te gaan trainen.

Laten mijn man en ik nou net een fietsreis langs de Overijselse Vecht gepland hebben. Dus, vorige week hebben we 348 km afgelegd, van Zwolle naar Darfeld in Duitsland. De Vechtdalroute. Goed voor 285 prachtige kilometers. En daarna nog 60 kilometer naar Winterswijk om bij de trein naar huis te komen. Het was een heerlijke week.

Nu zijn we weer thuis en wordt de looptraining weer opgepakt. Het schema van 2 jaar geleden hangt nog steeds op de kast ... even terugrekenen en de  lange wandeldagen (4-6-8 uur) in de agenda gezet. Een paar vriendinnen heeft zich gemeld om graag met me mee te gaan lopen. Fijn!

Deze zomer gaan we naar Schotland, waar ik als onderdeel van de voorbereiding op de reis naar Oeganda de Ben Nevis ga beklimmen. Een dagtocht van zeeniveau naar 1344 meter hoog en weer terug naar beneden. Ik sta aan! Heb er zin in.