Rachel gaat naar Oeganda (4.321 meter hoog!) voor het Rode Kruis

Rachel Hayhoe

( Member of team: Team Caboverde )

Raised

3,983
79% reached of my target amount €5,000

Yesss! Op 17 september 2022 ga ik dan toch echt voor het Rode Kruis naar Oeganda!

In maart 2020 heb ik me voor deze reis opgegeven na een pittige en mooie wandelvakantie op de Kaapverdische eilanden, waaronder de beklimming van vulkaan Pico do Fogo (2.829 meter). Dus toen ik zag dat het Rode Kruis een sponsorreis naar Oeganda organiseerde, met het bezoeken van Rode Kruis projecten op het programma én de beklimming van de vulkaan Mount Elgon (4.321 meter), wist ik meteen dat ik dit moest gaan doen.

Het wordt 80 kilometer hiken in zes dagen (back to basic) en in de andere dagen diverse projecten van het Rode Kruis bezoeken. Om met eigen ogen te zien naar wat voor projecten het sponsorgeld wat ik al heb opgehaald ėn nog wil ophalen met jouw hulp, naartoe gaat. Vrijwilligers van het Oegandese Rode Kruis delen onder meer voedsel, water en medicijnen uit in één van de grootste vluchtelingenkampen ter wereld. Zij bieden noodhulp en helpen inwoners zich beter voor te bereiden op noodsituaties. En ze geven voorlichting over hygiëne om de uitbraak van ziekten te voorkomen.

Een rol die het Rode Kruis ook in Nederland op zich nam in de coronacrisis maar in Oeganda ook na deze crisis belangrijk blijft. Daar wil ik aan bijdragen en ik vind het top als jij mij daarbij wilt ondersteunen.

Jouw bijdrage gaat dus dit jaar (eindelijk) met mij mee!

Het Rode Kruis acht het nu wel veilig genoeg voor ons en de Oegandese bevolking om de reis te ondernemen van 18 tot en met 28 september 2022. Ik vertrek een dag eerder en blijf nog een paar dagen langer voor een bezoek aan Murchison National Park. Ik betaal mijn reis-en verblijfskosten zelf, dus jouw gedoneerde euro's gaan allemaal naar het Rode Kruis. Ik wil natuurlijk zoveel mogelijk sponsorgeld meenemen. Tof als jij daaraan kan en wil bijdragen door een donatie te doen op mijn persoonlijke sponsorpagina.

Ik reken op jouw steun voor het Rode Kruis. Dank je wel!

Dikke kus,

Rachel

 

 

 


View all

Bedrijfssponsoring op t-shirts - doe je mee?

02-09-2022 | 15:50 Hour
Hoe leuk zou het zijn als ik niet de minimale € 3.500 sponsorgeld voor het Rode Kruis mee kan nemen naar Oeganda, maar € 5.000? En daarmee niet alleen meer geld kan geven aan een goed doel, maar ook reclame kan maken voor ondernemers uit mijn netwerk?  Ik heb al drie bedrijven die de afgelopen dagen een bedrag van minimaal € 100 hebben gedoneerd op mijn actiepagina en die mij aanstaande week een t-shirt geven met hun bedrijfslogo erop: Vixx Hypotheken (thanks Barry!), Bloei Merk & Marketing (dank je wel Jeroen!) en Hayhoe Familierechtadvies. En een toezegging erbij gisteren bij de Purmerendse Regio Ondernemers borrel van een kledingzaak..... Die t-shirts kun je komende week voorbij zien komen ergens in Purmerend als je mij spot (feestweek in Purmerend) maar ook op mijn Facebookpagina. En natuurlijk draag ik dat shirt ook in Oeganda. Er gaat ook een fotograaf/filmer namens het Rode Kruis mee op onze reis voor het maken van een promotie film en promotie materiaal. Dus mooie publiciteit voor die bedrijven! Heb je een onderneming of ken je een ondernemer die het Rode Kruis een warm hart toedraagt en minimaal 100 euro wil doneren? En het leuk zou vinden als ik in Purmerend en Oeganda in een shirt loop van jouw/dat bedrijf? Dan zie ik je donatie en (eventueel) je t-shirt ook graag tegemoet. Particulier doneren mag natuurlijk ook nog. Jouw gift aan het Rode Kruis is aftrekbaar van de belasting. Voor meer informatie of vragen ben ik bereikbaar op tel. 06 - 41 42 12 09. Liefs, Rachel