Bedrijfssponsoring op t-shirts - doe je mee?

02 september 2022 15:50

Hoe leuk zou het zijn als ik niet de minimale € 3.500 sponsorgeld voor het Rode Kruis mee kan nemen naar Oeganda, maar € 5.000? En daarmee niet alleen meer geld kan geven aan een goed doel, maar ook reclame kan maken voor ondernemers uit mijn netwerk? 

Ik heb al drie bedrijven die de afgelopen dagen een bedrag van minimaal € 100 hebben gedoneerd op mijn actiepagina en die mij aanstaande week een t-shirt geven met hun bedrijfslogo erop: Vixx Hypotheken (thanks Barry!), Bloei Merk & Marketing (dank je wel Jeroen!) en Hayhoe Familierechtadvies. En een toezegging erbij gisteren bij de Purmerendse Regio Ondernemers borrel van een kledingzaak.....

Die t-shirts kun je komende week voorbij zien komen ergens in Purmerend als je mij spot (feestweek in Purmerend) maar ook op mijn Facebookpagina. En natuurlijk draag ik dat shirt ook in Oeganda. Er gaat ook een fotograaf/filmer namens het Rode Kruis mee op onze reis voor het maken van een promotie film en promotie materiaal. Dus mooie publiciteit voor die bedrijven!

Heb je een onderneming of ken je een ondernemer die het Rode Kruis een warm hart toedraagt en minimaal 100 euro wil doneren? En het leuk zou vinden als ik in Purmerend en Oeganda in een shirt loop van jouw/dat bedrijf? Dan zie ik je donatie en (eventueel) je t-shirt ook graag tegemoet. Particulier doneren mag natuurlijk ook nog. Jouw gift aan het Rode Kruis is aftrekbaar van de belasting.

Voor meer informatie of vragen ben ik bereikbaar op tel. 06 - 41 42 12 09.

Liefs,

Rachel